beltéri és kültéri üvegajtók

hozz létre látványos tereket a Luxury glass  által készített egyedi üvegajtókkal.

Az elmúlt években egyre nagyobb tendencia volt a beltéri-kültéri lakóterek kialakításában, különösen az elmúlt évben, amikor sokan több időt töltöttek otthonukban, mint valaha, és igyekeztek egy világosabb életteret kialakítani.
Egy teljes magasságú teraszajtó üveg, egy nagyméretű ablakkal párosítva a nyitottság és a külvilággal való egység érzését kelti. Ez a kombináció olyan egyesítő hatást hoz létre, amely mindkét teret nagyobbá varázsolja.

egyszerűen jobb

A szigetelt dupla- és háromrétegű ablakok, sokkal jobb energiahatékonyságot kínálnak, mint az egyrétegű üvegek. Az ilyen ablakokat általában termikus ablakoknak is nevezik. Legyen szó egy egyszerű zárt üvegszendvicsről két üvegtáblából, vagy egy kifinomultabb IGU bevonattal és inert gázzal, amely kitölti az üvegtáblák közötti teret, ezek az ablakok könnyedén megduplázhatják az ablak energiahatékonyságát.

MODERNITÁS
TAKARÉKOSSÁG

Az energiaárak emelkedése és a környezettudatosság terjedése egyre inkább előtérbe helyezi az energiával való takarékoskodás fontosságát. Az energia pénzbe kerül, ezért a háztartások számára egyre égetőbb kérdéssé válik a lakóépület, ezen belül is a nyílászárók hőszigetelése.

hOGY KÉPZELJEM EL A MUNKAFOLYAMATOT?

MIKOR ÉRDEMES KICSERÉLNI A THERMO ÜVEGET?

  • Törött vagy repedt üveg

    A repedt vagy összetört termopán ablakok nem képesek hatékonyan szigetelni otthonod. Ha nagy vagy kicsi repedéseket észlelsz egy vagy több ablaktáblában, fontos, hogy kicseréld.

  • Kompromittált ablaktömítések

    Ha az ablakod bepárásodik, akkor a tömítés lehet a hibás. A törött tömítés szépnek tűnhet, de ha nedvesség jut be, hő és váltóáramú hűtésű levegő távozik. Az ablaktömítések sok okból gyengülnek vagy törnek: ismétlődő fagyasztási-olvadási ciklusok, közvetlen napfénynek való kitettség és hőmérséklet-ingadozások, hogy csak néhányat említsünk. Ezeket a helyzeteket mind elvárják és tesztelik a gyártási folyamat során, de idővel még mindig megviselhetik az ablakokat

  • Öregedő ablak

    Az ablaktechnika gyorsan változott az elmúlt évtizedben, és előfordulhat, hogy a régebbi ablakaid már nem a leghatékonyabbak. Ezenkívül a régebbi ablakok érzékenyebbek a sérülésekre. Előzd meg a javításokat az ablakok proaktív cseréjével.

További részletekért és információkért keresd kollegánkat: