Keresés

PRAKTIKUS ÉS ESZTÉTIKUS ÜVEG MEGOLDÁSOK

"A 21. SZÁZAD ÜVEGESEI"

Ha olyan üveges csapatot keresel akik bármilyen elképzelésedet a tervezéstől a precíz kivitelezésig megvalósítják, ne keresgélj tovább...

A LAKÁSFELÚJÍTÓK ÉS ÉPÍTŐK

TÖBBSÉGÉNEK MÁR ELEGE VAN ABBÓL,

hogy az általuk megbízott üvegesek:

Ismerősök Neked is ezek a problémák?

Akkor kapaszkodj meg!

MI LESZÜNK AZ AZ ÜGYNÖKSÉG, AKIK VÉGRE AZT NYÚJTJÁK, AMIRE VÁGYSZ!

DE MIBEN
VAGYUNK MÁSOK?

CSAPATBAN DOLGOZUNK!

Mi nem hiszünk abban, hogy az online marketing csak egyetlen szakma, ennél sokkal összetettebb. Több területből áll, amelyek más és más tudást, illetve kompetenciát igényelnek – Ebből adódóan lehetetlen, hogy egy ember értsen mindenhez is. Ezért máshogy dolgozunk, mint a legtöbb ügynökség. 14 fős csapatunkkal együtt küzdünk az ügyfeleink sikeréért, a szövegírást, hirdetéskezelést és projektmenedzsmentet pedig külön, erre specializálódott kollégáink végzik. Ez a felépítés Magyarországon teljesen egyedülálló.

KOMPLEX SEGÍTSÉGET NYÚJTUNK!

A profi online marketinggel elképesztő eredményeket lehet produkálni, azonban csodára nem képes. Ha máshol van elakadás a cégben vagy valami hiányzik (például az ütős, figyelemfelkeltő tartalmak), akkor még a legjobb kampányok sem fogják elhozni az átütő sikert. Úgyhogy mi a teljes képet nézzük! A stratégiák megalkotásán és a kommunikáción túl, a vállalkozásod elakadásait is segítünk orvosolni. Szükség esetén pedig olyan alvállalkozókat is ajánlunk, akikkel mi már dolgoztunk együtt.

VISZONT VAN ITT MÉG NÉHÁNY DOLOG…

A LEGFŐBB ÉRTÉKEINK KÖZÉ TARTOZIK A…

PRECIZITÁS

Tartjuk magunkat a megbeszéltekhez és a feladatokat határidőre, pontosan végezzük el.

PROAKTIVITÁS

Szeretnénk valódi sikereket elérni az együttműködés során, úgyhogy nem kell nyaggatnod minket – Folyamatosan javaslatokkal és ötletekkel fogunk bombázni!

KREATIVITÁS

Irtózunk a sablonos, unalmas megoldásoktól, így mindig lapul a zsebünkben néhány ütős ötlet.

VISZONT VAN ITT MÉG NÉHÁNY DOLOG…

A LEGFŐBB ÉRTÉKEINK KÖZÉ TARTOZIK A…

NA DE KIK IS VAGYUNK MI?

2017 óta működő, kezdetekben social media marketinggel majd a későbbiekben teljes körű online marketinggel foglalkozó ügynökség. Az alapítás óta folyamatosan növekedtünk, szolgáltatásaink köre szélesedett, több száz sikeres együttműködést tudhatunk a hátunk mögött és az ügyfeleinken túl, a munkatársaink száma is szépen gyarapodott: Mára csapatunk 14 főből áll. Mindezeknek köszönhetően, 2023-ra sikerült felküzdenünk magunkat Magyarország legmeghatározóbb marketingügynökségei közé.

Beszélhetnénk arról, mekkora eredményeket értünk el, de van egy dolog, ami szerintünk mindennél többet ér:

A FOLLOW-ÜGYFÉLÉLMÉNY

mára fogalommá nőtte ki magát az országban!

Nem csak végezzük a munkánkat, hanem élvezzük is, ezért egyetlen ügyfelünk sem érzi azt, hogy Ő csak egy a sok közül. Odafigyelünk és partnerként tekintünk azokra, akik bizalmat szavaznak nekünk! Minden feladatba a legnagyobb lendülettel vetjük bele magunkat és valóban arra törekszünk, hogy közösen óriási sikereket tudjunk elérni. De ha vannak kétségeid, olvasd el bátran a visszajelzéseket – Reméljük hamarosan a Tiédet is itt láthatjuk!

WOLF GÁBOR - MARKETING COMMANDO

LEHETSÉGES KIMAXOLNI EGY KAMPÁNYT?

Kevesled az organikus elérést? Az semmi. A fizetett elérésnek is van határa!

A cégem 20 éve alatt talán 5-6 kampányunk volt, aminek egetrengető eredménye lett, és a legutóbbit nagyrészt a hirdetéseknek köszönhetjük, amit a Follow Marketing menedzselt.

A kedvencem az volt, amikor Örs rámírt, hogy “kimaxoltuk a hirdetéseket, a hírfolyamot már domináljuk, tudnál csinálni egy story-t, hogy az a felület is tőled legyen hangos?” 🙂 Egy óra múlva már futott az a hirdetés is.

Persze lehet kampányt csinálni a Follow Marketing nélkül is, ha valaki szeretne kompromisszumos eredményeket 😉

Tőmondatokban:

WOLF GÁBOR - MARKETING COMMANDO

LEHETSÉGES KIMAXOLNI EGY KAMPÁNYT?

Kiket tudunk ügyfeleink közé fogadni?

És kiket nem?

HOL ISMERTÉL MAGADRA?

Ha a másodikban, akkor jobb, ha most inkább bezárod az oldalt, ne raboljuk egymás idejét.

Viszont, ha az elsőben, akkor mi vagyunk a Te embereid!

Scroll to Top