Keresés

PRAKTIKUS ÉS ESZTÉTIKUS HÁTFALAT KERESEL KONYHÁDBA?

MEGTALÁLTAD AZ IGAZIT!

Több mint 2.300 elégedett ügyfelünk a garancia arra, hogy közösen megtaláljuk a TE stílusodhoz és a TE konyhádhoz leginkább passzoló üveg burkolatot !

V1: TÖBB KÜLÖNFÉLE KONYHA KÉP ÖSSZEVÁGVA EGY NAGY KÉPPÉ MONDJUK KB 3 X 3 RASZTERBEN DE LEHET BENNE EGY KIS BOLONDÍTÁS. És ilyen képből kb 3-4 legyen egymás után automatikusan 2-3 mp önként. Tehát egy automatikusan vátozóó galéria legyen a 3x 3 képpel

Mi a konyha hátfal vagy konyhai fali panel?

A felső és alsó konyhaszekrény közötti fal felület a konyha hátfal. Ez a felületet akár egyszerű festett fal is lehetne, akárcsak az otthonod bármelyik fala. A probléma ott kezdődik, hogy a konyha egy mindennap használt helyszín és a csap környékén vízfröcsögésnek van kitéve, a tűzhely környékén pedig fokozott hőhatásnak (akár lángnak is gáztűzhelyre rakott nagy méretű fazék esetén )

Milyen szempontoknak kell megfeleljen egy konyha hátfal ?

Vízálló

Hő és lángálló

Karcálló

Könnyen takarítható

Strapabíró

Ellenálló a szennyeződésekkel

MILYEN ANYAGOK KÖZÜL VÁLASZTHATSZ?

BÚTORLAP

MÁRVÁNY

PLEXI

CSEMPE

ÜVEG

Vízálló

„Azt döntsd el, milyen érzete legyen egy térnek, ne azt, hogy hogy nézzen ki. Ha tudod, milyen érzéseket akarsz megteremteni, az egész lakberendezési folyamat könnyebb lehet. Másképp kell berendezni, ha nyugodt, csendes szobát szeretnél és másképp ha energiával teli, vidám teret akarsz. Képzeletben sétálj be az ajtón, és próbáld megfogalmazni, milyen érzések töltenek el a szobában!” – Emily Henderson

MI ITT VAGYUNK NEKED!

Tanácsadásunkon átadjuk mindazt a tudást, ami ahhoz kell, hogy végre konkvisztádorokat megszégyenítően hódítsd meg az online teret.

MIT TUDUNK IGÉRNI?

PROAKTIVITÁS

Szeretnénk valódi sikereket elérni az együttműködés során, úgyhogy nem kell nyaggatnod minket – Folyamatosan javaslatokkal és ötletekkel fogunk bombázni!

PRECIZITÁS

Tartjuk magunkat a megbeszéltekhez és a feladatokat határidőre, pontosan végezzük el.

KREATIVITÁS

Irtózunk a sablonos, unalmas megoldásoktól, így mindig lapul a zsebünkben néhány ütős ötlet.

PRECIZITÁS

Tartjuk magunkat a megbeszéltekhez és a feladatokat határidőre, pontosan végezzük el.

ÉS A TELJES ŐSZINTESÉG SZELLEMÉBEN…

Bevalljuk, a hideg kiráz minket a gondolattól, hogy kiöltözve ülünk egymással szemben, mi magyarázunk és Te csendben vagy. Különösen odafigyelünk arra, hogy egy olyan közvetlen légkört teremtsünk, szigorú szabályok és felesleges formaiságok nélkül, ahol bátran kérdezhetsz és fókuszban a fejlődésed van.

LEGENDÁS ÜGYFÉLÉLMÉNYBEN LESZ RÉSZED!

Mi nem csak végezzük a feladatunkat, hanem élvezzük is azt!

Mi flowban vagyunk miközben alkothatunk. Ez a flow érzés pedig magával fog ragadni téged is a közös munka során. Ezek pedig nem csak üres szavak – a bizonyítékok itt vannak a szemed előtt!

HOGYAN LESZ NEKED IS TÖKÉLETES ÜVEG HÁTFAL A KONYHÁDBAN?

1. Kapcsolat felvétel

Miután kitöltötted űrlapunkat, felvesszük veled a kapcsolatot és egyeztetünk a projekteddel kapcsolatban. Már ebben a beszélgetésben választ kapsz a felmerülő technikai kérdéseidre és egy nagyságrendi árajánlatot készítünk neked, hogy tervezni tudj a költségekkel.

2. Konzultáció

Ha a már elkészült a konyhabútorodról van egy fényképed vagy egy látványterved az épülő konyhádról, akár online, akár személyesen egy 45 perces konzultáció alkalmával feltérképezzük igényeidet és garantáltan megtaláljuk az irányt ami a Te stílusodhoz és konyhádhoz leginkább passzol.

3. Helyszíni felmerés

Felvesszük a konyha hátfalad gyártási méreteit és elkezdjük az üveglapok gyártását.

4. Gyártás

Amíg az üveglapok készülnek, a gyártási méretek alapján elkészítjük a végleges látványtervet, leellenőrizzük és megnyomtatjuk a jóváhagyott grafikai anyagnak megfelelően.

5. Beszerelés

Kiszállítjuk és beépítjük az üveg hátfalad. Figyelünk a részletekre és elkészítjük a vízzárást is a munkalap és az üveglap közé. 

Te elégedetten gyönyörködsz a konyha hátfaladban.

MILYEN HASZNOS INFORMÁCIÓKKAL MENNEK HAZA ÜGYFELEINK A KONZULTÁCIÓRÓL?

MÁR NEM LESZ KÉRDÉS..

- Mi a pontos sorrend és munkafolyamat
- Milyen kockázatok lehetnek, mire érdemes odafigyelni a Te konyhádban az előkészületeknél
- Egyszínű vagy mintás konyha hátfal illene hozzád és a konyhádhoz
- Megismerünk Téged és feltérképezzük az igényeidet, így biztosan csalódásmentes lesz a végeredmény
- Megismersz Te is minket, így már nyugodtan fogod ránk bízni a projektedet
- Mennyire tűéles és élénk színű a nyomtatott üvegünk, a saját szemeddel meggyőződhetsz róla
- Akár a legszimpatikusabb üveg mintá(ka)t az otthonodba is hazaviheted, hogy az ottani fényviszonyokhoz és színekhez próbáld
- Mennyire karc és ütésálló az üvegünk, hiszen kipróbálhatod élőben
- Mennyire tükröződik a felület
- Mennyire könnyű takarítani
- Milyen az üveg élcsiszolása
- Hogy néz ki amikor sarkon vagy egymás mellett találkoznak az üveglapok

Ha a fenti kérdések közül legalább 3 megfogalmazódott benned is, akkor

GARANTÁLTAN ÉRDEMES ELJÖNNÖD A SZEMÉLYES KONZULTÁCIÓRA

Kiknek ajánljuk az üveg hátfalainkat?

És kiknek nem?

EZT MÉG TUDNOD KELL!

A személyes konzultációnk teljesen ingyenes és kötelezettségmentes

Tudjuk jól, hogy a kérdések további kérdéseket szülnek és mi tényleg szeretnénk minden kérdésedre választ adni és átadni illetve megmutatni mindent amit látnod és tudnod érdemes ha konyha hátfalon gondolkozol. Így kételyek és bizonytalanságok nélkül döntheted el Te magad a megfelelő információk birtokában, hogy az üveg hátfal a Te konyhádba jó választás lenne vagy sem.

Hiszen így tanácsadásunk ugródeszka lehet a siker felé!

JELENTKEZZ MOST

MI FOG TÖRTÉNNI A JELENTKEZÉS UTÁN?

Hamarosan Zsani, akit már fent megismerhettél, felveszi veled a kapcsolatot, hogy megbeszéljétek a továbbiakat.

Töltsd ki az űrlapot és vágjunk bele a marketinged felturbózásába!

MÉG MIELŐTT KITÖLTENÉD RÖVID ŰRLAPUNKAT, EGY DOLGOT TISZTÁZNUNK KELL!

Nem tudunk sikeresen együtt dolgozni olyan vállalkozásokkal, akik hónapról-hónapra működnek, vagy nem tudnak a marketingre hosszútávú befektetésként gondolni. Így kérünk, csak akkor jelentkezz hozzánk, ha a céged biztos alapokon nyugszik, ugyanis csak onnan fogunk tudni együtt az égig törni!

EDDIG TART A SZOLGÁLTATÁS OLDAL

MIÉRT AZ EGYIK LEGNÉPSZERŰBB BURKOLAT TÍPUS MANAPSÁG AZ ÜVEG HÁTFAL?

https://youtube.com/shorts/isNDbxBq_Z0 

ez a videó álló formátumban 

A KONYHA TERVEZŐK ÉS FELÚJÍTÓK

TÖBBSÉGÉNEK MÁR ELEGE VAN ABBÓL,

HOGY LEHETETLEN FELADATNAK TŰNIK MEGBÍZHATÓ ÉS PROFI KIVITELEZŐT TALÁLNI

Hasonló problémáid vagy félelmeid vannak neked is?

MI LESZÜNK AZ A CSAPAT, AKIK BIZTOSAN AZT NYÚJTJÁK, AMIRE VÁGYSZ!

DE MIBEN
VAGYUNK MÁSOK?

BEMUTATÓTEREM - SHOWROOM

Rengeteg ügyfelünkben merült fel a kérdés, hogy megtudják-e élőben nézni az üveglapokat. A mi válaszunk röviden: IGEN!
Mertünk nagyot álmodni és berendeztük 2024 nyarán, Budaörsön 77 m2-en a vadonatúj bemutatótermünket amiben több száz mintát tudsz élőben megtekinteni.
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen a minősége a nyomtatásunknak, hogy kell elképzelni az üvegeink élein a csiszolást, hogy néz ki amikor két üveg egymáshoz illeszkedik, mennyire strapabíró vagy könnyen tisztítható az üvegburkolatunk...
Várunk szeretettel a bemutatótermünkben és egy finom kávé kíséretében örömmel válaszolunk a kérdéseidre.

TANÁCSADÁS

Tapasztalataink szerint a lakossági ügyfeleink markáns részének nincs konkrét elképzelése vagy lakberendező által elkészített látványterve a konyha hátfal üveggel kapcsolatosan.
Mi nem várjuk el, hogy stock fotó gyűjtő oldalakon több millió igazából nem is konyha hátfalhoz passzoló képarányú és felbontású kép között elvessz és órákat vagy akár több tíz órát is egyedül keresgélj. Számunkra nem teher, hogy irányt mutassunk és nagyon szívesen átadjuk több ezer konyha hátfal tapasztalatát. Sőt, még saját minta kollekciónkat is rendelkezésedre adjuk, amellyel sehol máshol nem találkozhatsz és garantáltan a legjobb, konkrétan konyha hátfal célra tervezett, igazán részletgazdag és ultra magas felbontású, akár 800 cm szélességű képekből áll.
Nekünk valóban örömet okoz ha megtaláljuk azt a mintát amire azt mondod " Wao, ez kell nekem" Az évek alatt tökélyre fejlesztettük a "gondolat olvasást" amivel igazán hatékonyan fel tudjuk mérni az ízlésedet / vágyadat és ol

TÖBB MINT 2.000 KONYHA HÁTFAL ÜVEG TAPASZTALATA

Egy átlagos ember élete során egy vagy maximum kettő konyha tervezésen / felújításon megy keresztül. A konyha a családi élet fő tere, óriási hatása van annak, hogy milyen környezetben töltjük az időnket. Nem csoda, hogy az ügyfeleink a hosszantartó, minőségi anyagokat gépeket és megoldásokat keresik. Az edzett üveg hátfalak a 2000-res években kezdtek el beszivárogni hazánkba így ha már újítottál is fel konyhát, valószínűleg még a hagyományos csempében gondolkodtál, mint az emberek többsége. Manapság már szinte mindenki hallott már arról, hogy üveget is lehet használni erre a célra, viszont még mindig nagyon sokaknak nincs személyes tapasztalata az üveg hátfalakkal kapcsolatban.

FIATAL ÉS LELKES CSAPAT

Nincs bajunk az "öreg szakikkal' . Óriási tudás van a fejükben és tapasztalat a kezükben. Viszont az a tapasztalatunk, hogy sokakban egykor még megvolt a szikra, hogy teremtsenek / alkossanak, mára viszont nagyrészük kiégett vagy kiégés közeli állapotban van, nem nyitott az új technológiák felé, inkább csak felesleges nyűgnek látja az újdonságokat és az egyszerűbb megoldások felé tereli az ügyfeleket. Mi nem csak üvegesek vagyunk és nem is egy nyomda vagyunk aki a több száz termék között üveg nyomtatást IS vállal. Nekünk a lakossági üvegburkolatok a szerelem projektünk, amelyet évről évre az újonnan elérhető technológiákkal fejlesztünk és rengeteg kutatómunkát és termékfejlesztést végzünk, hogy a legszélesebb termékpalettával álljunk ügyfeleink és partnereink rendelkezésére.

MAXIMALIZMUS A FELSŐFOKON

Az ördög a részletekben rejlik. Ezzel mi is egyetértünk. Tőlünk biztosan nem fogod hallani az alábbi építőipari "szak"kifejezéseket: "Jóvanazúgy " " Ezt így szoktuk " "Majd szilóval kihúzzuk" Innen nézve már nem is látszódik " A hasonló a hasonlót vonzza, így sikerült olyan csapatot alkotnunk, amelyben minden munkatársunk a végletekig maximalista a saját munkájával. Habár néha cégen belül ideiglenes lassulást vagy pillanatnyi elakadást is okoz ez a helyzet, Neked garancia arra, hogy nem lesz hézag az üveg és a bútor között, pontosak lesznek az üveg illeszkedések, tökéletesen fog átfutni az egyik üvegről a másikra a grafika és a szilikon nem a pontatlanságokat elfedő hanem valóban csupán vízzáró célt fog ellátni.

SZERETJÜK A KIHÍVÁSOKAT

Bátran kijelenthetem, hogy nem volt még olyan elképzelés, felület, alakzat, grafikai elvárás és speciális igény amire ne tudtunk volna megoldást találni. Volt már olyan konyha hátfal felmérés ami 5 órán át tartott és menet közben többször kellett a kályhától indulni... Volt már olyan grafikai igény ami több mint 12 órányi szerkesztés eredményeképpen született meg... Volt már olyan üvegtábla amit speciális pókdaruval emeltünk fel, vagy éppen ablakon keresztül varázsoltuk be a helyére... Ami biztosan nem volt és nem is lesz, hogy élből rávágjuk valamire nem lehet, félve attól hogy a sztenderd eljárásoktól eltérve meg kellene erőltessük magunkat. Mindig is szerettünk fejlődni és hittünk abban, hogy a kihívások segítenek meghaladni a tegnapi önmagunkat. Mostmár ott tartunk, hogy évente csupán egy-két esetben törjük a fejünket valami igazán egyedi igény megvalósításán. Ne aggódj ha úgy gondolod nagyon bonyolult a Te konyhád, vagy nagyon merész elképzelésed van. Szeretettel várjuk a részleteket és találjuk meg együtt a megoldást az igényedre.
Számunkra tényleg nincs lehetetlen, ha konyha hátfalról beszélünk...

MINTA GYÁRTÁS

Nem árulunk zsákbamacskát... Nem is várjuk el, hogy látatlanba dönts. Az évek alatt kifejlesztettünk egy olyan költséghatékony minta gyártási és szín profilozási technológiát, amelynek segítségével akár a konyhabútorodhoz, akár a fal színéhez igazodó üveg hátfalat tudunk gyártani. A minta gyártás akkor is hasznos, ha nem kell színben igazodjunk semmihez, hiszen a Te otthoni fényviszonyaidban tudod a minta üveg alapján véglegesíteni a mintát. Így 100%-ban csalódásmentes üveg hátfal készülhet a TE konyhádba is, hiszen a végleges nyomtatás előtt élőben láthatod, hogy hogyan fog kinézni az adott minta a konyhádban.

TELJESKÖRŰ SZOLGÁLTATÁS EGY KÉZBŐL

Biztosan tapasztaltad már, hogy néha milyen nehéz a különböző szakembereket összeszervezni. Képzeld csak el, hogy egy üvegessel, egy grafikussal, egy villanyszerelővel és egy nyomdával külön-külön egyeztetsz, és ha valami probléma van a végeredménnyel, egymásra mutogatnak, hiszen az egész projektért nem akarja vállalni egyikőjük sem a felelősséget. Minél több résztvevő van bevonva egy projektbe, annál több a hibalehetőség. Ha valamelyikőjüknél csúszás van, beindul a domino-effektus és feszültség keletkezik, hiszen nem szívesen várnak egymásra vagy dolgoznak egymás helyett, hiszen az érdekeik különbözőek. Büszkék vagyunk arra, hogy ügyfeleinknek ilyen problémákkal nem kell szembenéznie, hiszen üveges mellett villanyszerelő, festő és grafikus kollégáink segítségével nem probléma ha extra világítást szeretnél, vagy a konnektoraidat / kapcsolóidat cserélnéd le. Számunkra fontos az időd és projektmenedzserkedés helyett szeretnénk ha azzal tudnál foglalkozni ami számodra igazán fontos. Mi pedig foglalkozunk azzal, hogy a Te konyhádba is tökéletes hátfal kerüljön.

VISZONT VAN ITT MÉG NÉHÁNY DOLOG…

A LEGFŐBB ÉRTÉKEINK KÖZÉ TARTOZIK A…

PRECIZITÁS

Tartjuk magunkat a megbeszéltekhez és a feladatokat határidőre, pontosan végezzük el.

PROAKTIVITÁS

Szeretnénk valódi sikereket elérni az együttműködés során, úgyhogy nem kell nyaggatnod minket – Folyamatosan javaslatokkal és ötletekkel fogunk bombázni!

KREATIVITÁS

Irtózunk a sablonos, unalmas megoldásoktól, így mindig lapul a zsebünkben néhány ütős ötlet.

VISZONT VAN ITT MÉG NÉHÁNY DOLOG…

A LEGFŐBB ÉRTÉKEINK KÖZÉ TARTOZIK A…

NA DE KIK IS VAGYUNK MI?

2017 óta működő, kezdetekben social media marketinggel majd a későbbiekben teljes körű online marketinggel foglalkozó ügynökség. Az alapítás óta folyamatosan növekedtünk, szolgáltatásaink köre szélesedett, több száz sikeres együttműködést tudhatunk a hátunk mögött és az ügyfeleinken túl, a munkatársaink száma is szépen gyarapodott: Mára csapatunk 14 főből áll. Mindezeknek köszönhetően, 2023-ra sikerült felküzdenünk magunkat Magyarország legmeghatározóbb marketingügynökségei közé.

Beszélhetnénk arról, mekkora eredményeket értünk el, de van egy dolog, ami szerintünk mindennél többet ér:

A LUXURY-ÜGYFÉLÉLMÉNY

mára fogalommá nőtte ki magát az országban!

Nem csak végezzük a munkánkat, hanem élvezzük is, ezért egyetlen ügyfelünk sem érzi azt, hogy Ő csak egy a sok közül. Maximálisan odafigyelünk azokra, akik bizalmat szavaznak nekünk! Minden új projektbe a legnagyobb lendülettel vetjük bele magunkat a legkisebb felülettől egészen a giga beruházásokig és valóban arra törekszünk, hogy a lehető leginkább hozzád passzoló , tökéletesen kivitelezett konyha hátfalat készítsük el a TE konyhádba . De ha vannak kétségeid, olvasd el bátran a visszajelzéseket – Reméljük hamarosan a Tiédet is itt láthatjuk!

WOLF GÁBOR - MARKETING COMMANDO

LEHETSÉGES KIMAXOLNI EGY KAMPÁNYT?

Kevesled az organikus elérést? Az semmi. A fizetett elérésnek is van határa!

A cégem 20 éve alatt talán 5-6 kampányunk volt, aminek egetrengető eredménye lett, és a legutóbbit nagyrészt a hirdetéseknek köszönhetjük, amit a Follow Marketing menedzselt.

A kedvencem az volt, amikor Örs rámírt, hogy “kimaxoltuk a hirdetéseket, a hírfolyamot már domináljuk, tudnál csinálni egy story-t, hogy az a felület is tőled legyen hangos?” 🙂 Egy óra múlva már futott az a hirdetés is.

Persze lehet kampányt csinálni a Follow Marketing nélkül is, ha valaki szeretne kompromisszumos eredményeket 😉

Tőmondatokban:

WOLF GÁBOR - MARKETING COMMANDO

LEHETSÉGES KIMAXOLNI EGY KAMPÁNYT?

HOL ISMERTÉL MAGADRA?

Ha a másodikban, akkor talán jobb, ha csempét vagy plexi hátfalat keresel

Viszont, ha az elsőben, akkor mi vagyunk a Te embereid!

ÁRAJÁNLAT SABLON

Ez a címsor

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor

Ez a címsor

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Kattints ide

This page is Amazing

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Ez a címsor

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Scroll to Top