FÜRDŐSZOBA

ÜVEGDEKOR

Amennyiben kedveli az egyedi megoldásokat és a modern design-t, akkor a fürdőszobai nyomtatott üvegfalakat szeretni fogja! Egyedi méretezéssel bárhova el tudjuk készíteni, kérésre kiválasztott fotót is rá tud cégünk nyomtatni.

Napjainkban kezd népszerűvé válni a burkolatok kiválasztásakor az üvegfelület is. Több okból népszerű és nem csak a szépsége miatt hanem praktikusság szempontjából is.

Azoknak akik a fürdőszobához üvegajtót használnak akkor lehetőség szerint szintén dekorálható nyomtatással az üveg. A fürdőszobai burkolatokkal,üveg térelválasztókkal ízléses és látványos fürdőt hozhat létre, mely után a fürdőszoba lehet az otthona leglátványosabb helyisége.

Könnyen lehet tisztítani az üvegfelületeket, emellett külön dekorációt nem fog igényelni a fürdőszobája. Lehetőség van mind a zuhanykabin hátfalát illetve a kád feletti falrészt is nyomtatott üveggel burkolni. Érdemes a kiválasztáskor oda figyelni arra, hogy a fürdőszoba alap színei harmonizáljanak a kiválasztott nyomtatott üvegfal színeivel.

Sok fürdőben kap helyet a toalett vagy épp a mosóhelyiség. Ez esetbe érdemes ezeket egy térelválasztó üvegfallal elkülöníteni. Itt folytatódhat akár a zuhanykabinhoz választott nyomtatott üveg fotójával is ez az elválasztó fal.

LUXURY GLASS

LUXURY GLASS