in terior
tükör gyártás

Tükrök segítségével egész otthonod szépítheted!

A tükrök évszázadok óta népszerűek bármilyen térdekorációban. a szekrényektől a fürdőszobákig mindenhol elengedhetetlenek voltak. A tükrök nagyszerűek a dekorációhoz, mert visszaverik a fényt, és vizuálisan megnövelik a teret, így nem csak gardróbban, folyosón vagy fürdőszobában használhatod őket, hanem bármilyen más helyiségben is remekül használhatók.

A tükrök nem csak hasznosak, de gyönyörűek is. Egyes tükrök egyedi formájúak, mások pedig díszes keretben vannak elhelyezve. Fényük nem korlátozódhat csak a fürdőszobákra. A tükrök segítségével egész otthonodat szépítheted.

PRAKTIKUSSÁG
HASZNÁLHATÓSÁG

Ha kis lakásban élsz, vagy kis fürdőszobád van, építs be tükröt. A segítségével a terek nagyobbnak tűnnek, ezért használj a tükröt a kis mosdóba vagy hálószobába, hogy tükrözze a szoba nyitott terét.

MEKKORA MÉRETBEN KAPHATÓ?

Minden termékünket egyedi méretben készítjük el a megrendelő igényei szerint. Így minden alkalommal 100 %, hogy passzol a lakás adottságaihoz és az elképzeléseidhez.

A tükrök kulcsfontosságú részét képezik a lakás díszítésének, akár egy nagy nappalit, akár egy kisebb kényelmes szobát díszít, a tükör segít a megjelenés teljességében. Ha még mindig nem találtad meg a tökéletes tükröt, akkor jó helyen jársz! A Luxury Glass elkészíti a számodra legjobbat.

Modern és stílusos

ha üvegtecnhika, akkor a luxury glass számára nincs lehetlen

További részletekért és információkért keresd kollegánkat:

Scroll to Top