Konyhai üveg hátfal
Egy káprázatos ötlet a konyhádba!

Káprázatos! Valószínűleg neked is ez lesz az első szavad, miután a Te álomkonyhádban is egy tökéletesen harmonizáló, ragyogó konyhai üveghátfalat felhelyezünk.

Azért mondod majd ezt, mert valóban káprázatos konyha hátfalad lesz.

Számtalan csodaszép csempe, és falburkolat létezik, amelyik nagyon jól állna a konyhádnak. Valószínűleg jól illenek a konyhai járólapodhoz. Mi mégis arra kérünk, hogy felejtsd el a csempét. Inkább gondolkodj konyhai üveghátfalban.
Az edzett üvegből készült konyha hátfalad lehet egyszínű, de választhatsz a több mint 250 millió mintánk közül is, ha teljesen egyedi, nyomtatott üveghátfalat szeretnél. 

A konyhahátfalként felhelyezett kristályüvegeinkről az alábbi információkat érdemes tudnod:
– Tökéletesen átlátszó, vasmentes = nem zöld, hibamentes.
– Edzett üveg, tehát teljesen hőálló, akár gáztűzhely mögé is tehetjük, emellett több mint 250%-kal jobban ellenáll a  fizikai sérüléseknek illetve karcolódásoknak mint a hagyományos síküvegek.
– A konyha hátfalaknak teljesen antibakteriális külső felületük van, így higiéniai szempontból is a lehető legjobb választás.
– Magyarországra csak mi rendelünk ezekből a tökéletesen átlátszó kristályüvegekből, ezért nem kell félned, hogy zödes színárnyalata lesz a választott konyhai üveg hátfaladnak.
– Speciális nanotechnológiás bevonatot kap a front felőli oldala, ezért sokkal jobban ellenáll a konyha hátfaladra ráfröccsenő szennyeződéseknek és gyerekjáték tisztán tartani.

További részletekért és információkért keresd kollégánkat:

Az üveg konyha hátfalak egyre népszerűbbek a modern konyhák világában. A különböző nyomatok végtelen lehetőséget adnak az egyedi konyhabútor szerelmeseinek. Az üveghátfal elhelyezése lehetőséget ad arra, hogy személyes, kreatív és mindeközben elegáns megjelenést biztosítson. A fényes felület modernséget kölcsönöz és mindeközben könnyen tisztítható ezért nem csak szép, hanem praktikus is. Az üveg nem szívja magába a nedvességet, szagokat, foltokat így nem csak tartósan mutat, de antibakteriális is, ezért nem tud lerakódni rajta penész vagy egyéb egészségre káros baktérium.

6mm vastag vasmentes teljesen átlátszó üvegből készítjük különleges, több lépcsős edzéssel a konyha hátfalakat. Ezzel az eljárással biztosítjuk, hogy a hő vagy egyéb környezeti hatásokra ellenálló legyen.

A konyhában minden részlet fontos. Azoknak a családoknak, akik a legtöbb időt a konyhában töltik, azt javasoljuk, hogy válasszon egy teljesen egyedi konyhai üveghátlapot. Tervezés során kimeríthetetlen lehetőségek állnak rendelkezésre és ügyfeleink visszajelzéséből kiderül, hogy igazán jól szórakoztak a közös tervezés során. A felületkezelés új megoldásai, anyagai és módszerei lehetővé teszik, hogy közel lehessen helyezni a tűzhelyhez és más hő kibocsátó berendezésekhez is.  

VEDD FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT!

Cím: Budapest

Proactive Solution Kft.

Székhely: 2094 Nagykovácsi, Szeles utca 28b.

Bejegyző Bíróság: Budapest Környéki Törvényszék Cégbírósága

Cégjegyzékszám: 13-09-217198

Adószám: 27541737-2-13

KÉRJ TŐLÜNK ÁRAJÁNLATOT MOST!

CÉGINFORMÁCIÓK

Proactive Solution Kft.

Székhely: 2094 Nagykovácsi, Szeles utca 28b.

Bejegyző Bíróság: Budapest Környéki Törvényszék Cégbírósága

Cégjegyzékszám: 13-09-217198

Adószám: 27541737-2-13

Hívj minket

Ha kérdésed lenne, keress minket bizalommal!

Írj üzenetet

Keress minket emailben ha egyedi megrendelést szeretnél leadni, vagy érdeklődni szeretnél!

Scroll to Top