Nyomtatott
üvegfal

AZ ÜVEGFAL EGY NAGYSZERŰ MÓDJA ANNAK, HOGY HOGYAN VEZESSENEK BE EGY KIS EXTRA TERET A LAKÁSBA. A LEHETŐSÉGEK VÉGTELENEK, FÜGGETLENÜL ATTÓL, HOGY EGY FÉNYES, VASTAG, JELLEGZETES DARABOT SZERETNÉNK, VAGY VALAMI FINOMAT ÉS SZERÉNYET, AMELY ILLESZKEDIK A JELENLEGI DEKORÁCIÓVAL. TUDUNK SZÍNEZNI ÉS NYOMTATNI IS AZ ÖN ÍZLÉSÉNEK MEGFELELŐ MINTÁT AZ ÜVEGFELÜLETRE.

A NYOMTATOTT ÜVEG A LEGJOBB MEGOLDÁS A TÉRELVÁLASZTÁSRA IS. A MODERN IRODAI TEREKNÉL IS LEHET KIVÁLÓAN ALKALMAZNI, MINT FUNKCIÓ. AKÁR FALAK ÉS KORLÁTOK KÉPÉBEN, VAGY KERESKEDELMI FEJLESZTÉSEKHEZ, ÉS MÁRIS TELJESEN MEGVÁLTOZOTT AZ ÜZLETHELYSÉG, LAKÁS VAGY IRODA MEGJELENÉSE.

ÚJ MEGOLDÁSOK, ANYAGOK ÉS MÓDSZEREK TESZIK A FELÜLETKEZELÉST PRAKTIKUSABBÁ, ETTŐL A KONYHA EGY MÉG KÜLÖNLEGESEBB HELLYÉ AVANZSÁLÓDIK. AMÍG A HAGYOMÁNYOS CSEMPÉK SIMA, FÉNYES FELÜLETET KÍNÁLNAK, ADDIG A DEKORATÍV ÜVEG, AVAGY A „LUXURYGLASS” EGYBEN KÖNNYEN TISZTÁN TARTHATÓ, MODERN ÉS TÁGASABBNAK TŰNIK MINDEN TÉR, HISZEN AZ ÜVEGFALAKKAL NYÚJTJUK A TEREKET IS. A LEGKISEBB KONYHÁT IS TÁGAS, KÉNYELMES HELYSZÍNNÉ VARÁZSOLJA. ÉS EGYBEN LUXUSKIVITELBEN DEKORÁL IS. 

További részletekért és információkért keresd kollegánkat:

VEDD FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT!

Cím: Budapest

KÉRJ TŐLÜNK ÁRAJÁNLATOT MOST!

Scroll to Top