Thermo üveg csere & gyártás

egy kiváló hőszigetéssel rendelkező üvegfelület elengedhetetlen ahoz, hogy a házad, vagy lakásod energiatakarékossá váljon

Ha ablakkereteid még mindig jó állapotban vannak, habozás nélkül válaszd hőszigetelő üvegcsere szolgáltatásunkat a teljes ablakcsere helyett. Akár otthonod, akár vállalkozásod számára ez gazdaságos megoldás. Mi kicseréljük, vagy legyártjuk a gyönyörű, vadonatúj, kiváló hőszigetelő üvegfelületed!
Ha üvegcserét választasz, akkor a jobb energiahatékonyság érdekében alacsony emissziós fóliával és argonnal bevont dupla vagy háromrétegű üvegezést ajánlunk. Az energiatakarékos üvegezések megakadályozzák, hogy a hő bejöjjön nyáron és kimenjen télen. Ezenkívül korlátozzák a jégképződést és a víz bejutását az ablakokon belül.

egyszerűen jobb

A szigetelt dupla- és háromrétegű ablakok, sokkal jobb energiahatékonyságot kínálnak, mint az egyrétegű üvegek. Az ilyen ablakokat általában termikus ablakoknak is nevezik. Legyen szó egy egyszerű zárt üvegszendvicsről két üvegtáblából, vagy egy kifinomultabb IGU bevonattal és inert gázzal, amely kitölti az üvegtáblák közötti teret, ezek az ablakok könnyedén megduplázhatják az ablak energiahatékonyságát.

MODERNITÁS
TAKARÉKOSSÁG

Az energiaárak emelkedése és a környezettudatosság terjedése egyre inkább előtérbe helyezi az energiával való takarékoskodás fontosságát. Az energia pénzbe kerül, ezért a háztartások számára egyre égetőbb kérdéssé válik a lakóépület, ezen belül is a nyílászárók hőszigetelése.

hOGY KÉPZELJEM EL A MUNKAFOLYAMATOT?

FELMÉRÉS

Technikusunk először megvizsgálja az Ön ablakait, felajánlja az összes lehetséges megoldást, majd részletes árajánlatot ad.

ÜVEG GYÁRTÁS

MIUTÁN A PONTOS MÉRETEKET TECHNIKUSUNK FELMÉRTE, ELKÉSZÜLNEK A SZEMÉLYRE SZABOTT, EGYEDI ÜVEGFELÜLETEK.

BEÉPÍTÉS

AMINT AZ ELKÉSZÜLTEK ÜVEGFELÜLETEK , A HELYSZÍNRE SZÁLLÍTJUK ÉS MEGKEZDŐDIK A BEÉPÍTÉS ÉS VÉGSŐ ÁTADÁS.

MIKOR ÉRDEMES KICSERÉLNI A THERMO ÜVEGET?

  • Törött vagy repedt üveg

    A repedt vagy összetört termopán ablakok nem képesek hatékonyan szigetelni otthonod. Ha nagy vagy kicsi repedéseket észlelsz egy vagy több ablaktáblában, fontos, hogy kicseréld.

  • Kompromittált ablaktömítések

    Ha az ablakod bepárásodik, akkor a tömítés lehet a hibás. A törött tömítés szépnek tűnhet, de ha nedvesség jut be, hő és váltóáramú hűtésű levegő távozik. Az ablaktömítések sok okból gyengülnek vagy törnek: ismétlődő fagyasztási-olvadási ciklusok, közvetlen napfénynek való kitettség és hőmérséklet-ingadozások, hogy csak néhányat említsünk. Ezeket a helyzeteket mind elvárják és tesztelik a gyártási folyamat során, de idővel még mindig megviselhetik az ablakokat

  • Öregedő ablak

    Az ablaktechnika gyorsan változott az elmúlt évtizedben, és előfordulhat, hogy a régebbi ablakaid már nem a leghatékonyabbak. Ezenkívül a régebbi ablakok érzékenyebbek a sérülésekre. Előzd meg a javításokat az ablakok proaktív cseréjével.

További részletekért és információkért keresd kollegánkat: