BELÁTÁSVÉDELMI ABLAKFÓLIA

Növeld magánéletednek privát szféráját a lakásodban úgy, hogy a napfényt ne zárd ki
Hagyd, hogy a természetes napfény szépsége betöltse otthonod – magánéletednek védelme mellett – a Luxury Glass által forgalmazott ablakfóliákkal. Ezek a tartós, könnyen felszerelhető poliészter fóliák a sima üvegfelületeket elegánssá varázsolják, a hagyományos maratott, vágott és texturált üvegek által ihletett tervezési minták és színek széles választékával. És mindezt a költségek töredékéért.

Engedje be a természetes fényt, miközben javítja a magánéletet

HOMOKFÚJT ÜVEGDEKORÁCIÓ

BÁRHOL
FELHASZNÁLHATÓ

Ideális előterekhez, bejáratokhoz, válaszfalakhoz, zuhanyajtókhoz, fürdőszoba ablakokhoz, szekrényajtókhoz, verandákhoz vagy egyéb üvegfelületekhez.

Kinek ajánljuk?

A BELÁTÁSVÉdelmi ablakfólia stílusos, letisztult, modern alternatívája a hálós függönyöknek és redőnyöknek. Ez a fajta üvegfólia bármilyen sima ablakhoz és ajtóhoz alkalmas, akár otthonról, akár üzlethelyiségről van szó.

Zárd ki a kiváncsiskodókat

Az ablakaid tükörszerű belátásvédelmi fóliával fedve kizárja a kintről betekintő szemeket. Általános szabály, hogy a sötétebb filmek jobban tükröznek, és adják vissza azt az effektust, amely lehetővé teszi a kilátást, miközben korlátozza a betekintést.

További részletekért és információkért keresd kollegánkat:

Scroll to Top