BIZTONSÁGI ABLAKFÓLIA

A biztonság és a védelem javítása fontos dolog mindennapi életünkben.

Betörések. A természeti katasztrófák. Kóbor focilabdák. Bármi is legyen az ütközés oka, az üvegajtók és ablakok ki vannak téve a sérüléseknek. A törött üveg pedig önmagában is veszélyt jelent. Nem láthatod előre a baleseteket, az időjárást vagy a betörőket, de kaphatsz egy további védelmi réteget egy gyakorlatilag láthatatlant.

Tedd nehezen behatolhatóvá az ablakokat és kerüld el, hogy a külső veszélyek bejussanak.

BIZTONSÁG
VÉDELEM

A betöréses rablások általában az ablak betörését jelentik. Az üveg összetörik és leesik, a betörő pedig könnyen bejuthat. Ám ha az ablakot a LUXURY GLASS ÁLTAL KÉSZÍTETT biztonsági ablakfóliával véded, minden összetörő üveg a helyén marad, ezzel elriasztja a behatolókat, és értékes időt nyer számodra és családodnak.

miért érdemes?

Amikor beüt a baleset, a katasztrófa, kibírják az ablakok anélkül, hogy veszélyes üvegszilánkokra törnének. A mindennapi balesetektől a levegőben szálló vihartörmelékekig, sőt a szeizmikus tevékenységig az ablakok érzékenyek a sérülésekre.

első a biztonság

Tudtad? Például az Egyesült Államokban 18 másodpercenként történik betörés valahol. A zárak és a biztonsági rendszerek elriasztanak néhány betörőt, de mi a helyzet otthonának legsebezhetőbb bejárati pontjaival?

A Luxury Glass által forgalmazott biztonsági ablakfóliák megnehezítik az üvegajtókon és ablakokon való áttörést. A gyors széttörés helyett a leendő rablónak olyan ablakkal kell szembenéznie, amely nem engedi be gyorsan vagy csendesen és minél tovább tart egy betolakodó áttörése, annál több időd marad segítséget kérni.

További részletekért és információkért keresd kollegánkat:

Scroll to Top