iroda & HOTEL
üvegdekoráció

MODERN ÉS LETISZTULT TEREKET ALAKÍTHATSZ KI IRODÁDBAN AZ IRODAI ÜVEGDEKORÁCIÓT VÁLASZTVA. A MODERNITÁS ÉS AZ ELEGANCIA KETTŐSÉT ÖTVÖZI EZ A NYOMTATOTT ÜVEGFAL MEGOLDÁS. KÖNNYEDÉN LEHET A TEREKET ELVÁLASZTANI VELE.

Gondoljunk bele. Vendégként vagy ügyfélként belépünk egy olyan irodába vagy annak bemutatótermébe, ahol az arculat semmit nem árul el az adott cég szolgáltatásáról vagy akár minőségéről. Egyből felmerül benned a kérdés, hogy „vajon milyen minőségű szolgáltatást fogok kapni?”.

Az iroda dekoráció egy elengedhetetlen eszköz, hogy megragadd, vagy megtartsd leendő ügyfeleid. A Luxury Glass prémium minőségű üvegdekorációja a terem minden szegletében tökéletes benyomást fog kelteni.

IRODA ÜVEGDEKORÁCIÓ
HOTEL ÜVEGDEKORÁCIÓ
HOMOKFÚJT ÜVEGDEKORÁCIÓ
Previous slide
Next slide

AKÁR CÉGED LOGÓJA IS RÁ KERÜLHET AZ ÜVEGFELÜLETRE.

AZ EGYEDISÉG ELENGEDHETETLEN! AZ LUXURY GLASS ÁLTAL KÉSZÍTETT ÜVEGDEKORÁCIÓS BELSŐ ÉPÍTÉSZETI MEGOLDÁSOKKAL EGYEDIVÉ VARÁZSOLHATJA ÉPÜLETÉT.

IDŐTÁLLÓ MEGBÍZHATÓSÁG

Biztonsági szempontból is megfelelnek ezek az irodai üvegfalak/üvegdekorációs felületek. Szakszerű, precíz kivitelezéssel hosszú évekig nem igényel karbantartást. Az üvegfelületből adódóan gyorsan és könnyen tisztítható.

Azoknak ajánljuk akik számára fontos a megjelenés, az elegancia és az, hogy az irodájuk, irodaházuk milyen benyomást kelt az ügyfelekben, partnereikben. 

További részletekért és információkért keresd kollegánkat:

Galéria

Scroll to Top