FRANCIAERKÉLY KORLÁT

A franciaerkély korlát a lehető legpraktikusabb megoldás lehet, ha a legkevesebb helyet foglaló megoldásra vágysz!

A franciaerkélyek egyre népszerűbbek azokban a házakban, amelyek első emeletén és felette nagy ablakokkal és franciaajtókkal rendelkeznek. Miért válnak tehát egyre népszerűbbé ezek az erkélyek az otthon- és lakástulajdonosok körében?

  • Biztonság: Ha olyan otthonban élsz, ahol kisgyermekek és háziállatok vannak, a franciaerkélyek tökéletes megelőzést jelenthetnek minden olyan veszély ellen, amely az első emeleten vagy magasabban elérhető ajtókkal jár. Franciaerkélyünkkel kinyithatod francia ajtóid anélkül, hogy félni kellene a halálos kimenetelű balesetektől.
  • Esztétikus: Minden franciaerkélyünk egyedi a maga módján. Különféle kialakítások és szerkezetek állnak rendelkezésre a számodra, és a fent említetteknek megfelelően módosíthatjuk ezeket az igényeidnek és kéréseinek megfelelően. Attól függően, hogy milyen stílust keresel, garantálni tudjuk, hogy új kiegészítőd tökéletes lesz otthonodban. Akár klasszikus, akár modern erkélyt szeretnél, minden látogatót vagy járókelót biztosan elkápráztatsz.
  • Világítás és látványos kilátás: A franciaerkélyekről ismert, hogy nagy mennyiségű természetes fényt engednek be a szobádba, így a szoba világosabb és otthonosabb lesz. attól függően, hogy hol helyezkednek el. lenyűgöző kilátást nyújtanak, lehetővé téve, hogy élvezd a friss levegőt, miközben otthonod kényelméből gyönyörködsz a gyönyörű tájban.
  • Tartósság: Sokoldalú Franciaerkélyeink egyszerűen és gazdaságosan felszerelhetők, ugyanakkor a legnagyobb kihívást jelentő környezetet is képesek ellenállni. Az összes erkélyen edzett laminált biztonsági üveget használunk, hogy meggyőzően tartósak legyenek, és így a jövőben nem lesz szükségük javításra.

mEKKORA MÉRETBEN KAPHATÓ?

EGYEDISÉG
BIZTONSÁG

A korlátrendszert egyedi méretben készítjük el, így minden alkalommal 100 %, hogy passzol a lakás adottságaihoz és az elképzeléseidhez.

MILYEN  MAGA AZ ÜVEG?

A Luxury Glass által forgalmazott edzett üvegek teljesen víztiszta, átlátszó vagy színezett üvegekkel is lehetnek akár, a megrendelő igényeihez szabva, hogy lenyűgöző kiegészítője legyen lakásodnak.

Mennyire biztonságos?

Az üvegkorlátok biztonságosak. A legjobb típusú üveggel vannak felszerelve, amely bármilyen nyomásnak ellenáll. 8 - 10 vagy 12 mm- es edzett üveglapjaink extra biztonságot nyújtanak. Üveglapjaink biztonsági üvegként, ha beüt a baleset és a nagyon nehezen bekövetkező törés, akkor sem üvegszilánkokra törnek.

Modern és stílusos

ha üvegtecnhika, akkor a luxury glass számára nincs lehetlen

További részletekért és információkért keresd kollégánkat:

Scroll to Top