Oszlopos üvegkorlát

Miért divatosak az üvegkorlátok a lakó- és kereskedelmi ingatlanok körében?
A lakó- és kereskedelmi ingatlantulajdonosok tisztában vannak azzal, hogy a modern időkben az építkezéshez használt anyagok egészen mások, mint a múltban.
Az oszlopos üvegkorlát tökéletes a modern, letisztult megjelenést nyújt a belső és külső területekhez is egyaránt. Ez a fajta korlátrendszer teljes összhangot mutat a lépcsőkhöz, erkélyekhez, teraszokhoz és a Luxury Glass által beépített edzett üveggel időtálló dísze lesz a lakásának.

mEKKORA MÉRETBEN KAPHATÓ?

EGYEDISÉG
BIZTONSÁG

A korlátrendszert egyedi méretben készítjük el, így minden alkalommal 100 %, hogy passzol a lakás adottságaihoz és az elképzeléseidhez.

MILYEN  MAGA AZ ÜVEG?

A Luxury Glass által forgalmazott edzett üvegek teljesen víztiszta, átlátszó vagy színezett üvegekkel is lehetnek akár, a megrendelő igényeihez szabva, hogy lenyűgöző kiegészítője legyen lakásodnak.

Mennyire biztonságos?

Az üvegkorlátok biztonságosak. A legjobb típusú üveggel vannak felszerelve, amely bármilyen nyomásnak ellenáll. 8 - 10 vagy 12 mm- es edzett üveglapjaink extra biztonságot nyújtanak. Üveglapjaink biztonsági üvegként, ha beüt a baleset és a nagyon nehezen bekövetkező törés, akkor sem üvegszilánkokra törnek.

Modern és stílusos

ha üvegtecnhika, akkor a luxury glass számára nincs lehetlen

További részletekért és információkért keresd kollégánkat:

Scroll to Top