Pontmegfogásos üvegkorlát

Mikor érdemes pontmegfogásos üvegkorlátot készíteni?

Ha lenyűgöző kilátással rendelkezel, amelyből a legtöbbet szeretnél kihozni, akkor a keret nélküli pontmegfogásos üvegkorlátok a legjobb választás. Ezek a korlátrendszerek határoló keret nélküli edzett üvegpanelekkel rendelkeznek. A keret nélküli üvegkorlátok egyáltalán nem akadályoz a kilátásban, így az ez a fajta üvegkorlát fantasztikus választás erkélyekre, teraszokra, háztetőkre, medencepartra stb.
A pontmegfogásos üvegkorlát modern és csúcsminőségű megjelenést kölcsönöz, és bármely belső vagy külső kialakításhoz illeszkedik.

mEKKORA MÉRETBEN KAPHATÓ?

SZÉPSÉG
LETISZTULTSÁG

A korlátrendszert egyedi méretben készítjük el, így minden alkalommal 100 %, hogy passzol a lakás adottságaihoz és az elképzeléseidhez.

MILYEN  MAGA AZ ÜVEG?

A Luxury Glass által forgalmazott edzett üvegek teljesen víztiszta, átlátszó vagy színezett üvegekkel is lehetnek akár, a megrendelő igényeihez szabva, hogy lenyűgöző kiegészítője legyen lakásodnak.

Mennyire biztonságos?

Az üvegkorlátok biztonságosak. A legjobb típusú üveggel vannak felszerelve, amely bármilyen nyomásnak ellenáll. 8 - 10 vagy 12 mm- es edzett üveglapjaink extra biztonságot nyújtanak. Üveglapjaink biztonsági üvegként, ha beüt a baleset és a nagyon nehezen bekövetkező törés, akkor sem üvegszilánkokra törnek.

Modern és stílusos

ha üvegtecnhika, akkor a luxury glass számára nincs lehetlen

További részletekért és információkért keresd kollegánkat:

Scroll to Top