Fürdőszoba üvegdekoráció
nyomtatott üvegek

AMENNYIBEN KEDVELED AZ EGYEDI MEGOLDÁSOKAT ÉS A MODERN DESIGN-T, AKKOR A FÜRDŐSZOBAI NYOMTATOTT ÜVEGFALAKAT SZERETNI FOGOD! EGYEDI MÉRETEZÉSSEL BÁRHOVA EL TUDJUK KÉSZÍTENI, KÉRÉSRE KIVÁLASZTOTT FOTÓT IS RÁ TUD CÉGÜNK NYOMTATNI. NAPJAINKBAN KEZD NÉPSZERŰVÉ VÁLNI A BURKOLATOK KIVÁLASZTÁSAKOR AZ ÜVEGFELÜLET IS. TÖBB OKBÓL NÉPSZERŰ ÉS NEM CSAK A SZÉPSÉGE MIATT HANEM PRAKTIKUSSÁG SZEMPONTJÁBÓL IS. KÖNNYEN LEHET TISZTÍTANI AZ ÜVEGFELÜLETEKET, EMELLETT KÜLÖN DEKORÁCIÓT NEM FOG IGÉNYELNI A FÜRDŐSZOBÁJA. LEHETŐSÉG VAN MIND A ZUHANYKABIN HÁTFALÁT ILLETVE A KÁD FELETTI FALRÉSZT IS NYOMTATOTT ÜVEGGEL BURKOLNI. ÉRDEMES A KIVÁLASZTÁSKOR ODA FIGYELNI ARRA, HOGY A FÜRDŐSZOBA ALAP SZÍNEI HARMONIZÁLJANAK A KIVÁLASZTOTT NYOMTATOTT ÜVEGFAL SZÍNEIVEL.

A fürdőszobai burkolatokkal, üveg térelválasztókkal ízléses és látványos fürdőt hozhatsz létre, mely után a fürdőszoba lehet az otthonod leglátványosabb helyisége. 

IDŐTÁLLÓ MEGBÍZHATÓSÁG

Sok fürdőben kap helyet a toalett vagy épp a mosóhelyiség. Ez esetbe érdemes ezeket egy térelválasztó üvegfallal elkülöníteni. Itt folytatódhat akár a zuhanykabinhoz választott nyomtatott üveg fotójával is ez az elválasztó fal. Azoknak akik a fürdőszobához üvegajtót használnak akkor lehetőség szerint szintén dekorálható nyomtatással az üveg.

További részletekért és információkért keresd kollegánkat:

VEDD FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT!

Cím: Budapest

KÉRJ TŐLÜNK ÁRAJÁNLATOT MOST!

Scroll to Top