DELUXE GLASS
KONYHA HÁTFALAINK

LUXURY GLASS

Amitől mindig eláll majd a szavad: lélegzetelállító álomkonyha, stílusos és modern köntösbe bújtatva. Varázsoljuk együtt egyedivé otthonod egyik legfontosabb helyiségét nemcsak csodaszép, de egyben praktikus konyhai üveg hátfal segítségével. Ha valami igazán frissre, lenyűgözőre és káprázatosra vágysz, ez a luxuskivitelű megoldás.

DELUXE
GLASS

aZ IGAZI PRÉMIUM designelem

|

A konyha burkolat fontos eleme minden konyhának: olyan praktikus designelem, aminek nem kell unalmasnak lennie. Az egyhangú és/vagy nehezen tisztán tartható csempék helyett válassz inkább a lenyűgöző nyomtatott üveg konyhai hátfal kínálatból. Kreatív önkifejezés luxuskivitelben.

Az edzett üveg és a speciális felületkezelés csak a kezdet: többmillió minta közül választhatod ki a neked tetszőt.

Mintákban nem ismerünk tréfát

több mint 250 millió minta közül választhatod ki azt, ami a konyhád stílusodra és otthonodra szabott ékköve lesz.

Figyelemfelkeltő motívumokra, látványos sziluettekre vagy épp ellenkezőleg: elegáns, nyugodt megjelenésre vágysz? Luxury glass inspirációból nincs hiány, a nyomtatott üveg konyhai hátfal esetében sem.

Modern és praktikus konyha burkolat, kompromisszumok nélkül

A deluxe glass esetében sem kell választanod a design és a praktikum közül. A konyhai falburkolatod egyszerre lesz egyedi, praktikus, strapabíró és persze csodaszép.

Tudtad? A vasmentes edzett üveg a síküveg panelekhez képest 250%-kal nagyobb ellenállást tanúsít a karcolásokkal és más fizikai sérülésekkel szemben. Nincs ez másként akkor sem, ha nyomtatott üveg konyhai hátfal lel otthonra nálad.

Tervezzük meg együtt – a felület nagyságától és a konnektorhelyek számától kezdve – álomkonyhád díszét: a nyomtatott üveg – kerüljön bárhova – impozáns keretbe foglalja a konyhádat.

Stílusra és egy kis luxusra vágysz a konyhádban? Akkor a részletekért keresd szakértő kollégáinkat

Amennyiben
más témájú üvegburkolat
érdekel, akkor azt itt érheted el

inspiráció
nézz körül eddigi munkáink között

VEDD FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT!

Cím: Budapest

KÉRJ TŐLÜNK ÁRAJÁNLATOT MOST!

Scroll to Top