EGYSZÍNŰ
KONYHA HÁTFALAINK

LUXURY GLASS

Amitől mindig eláll majd a szavad: lélegzetelállító álomkonyha, stílusos és modern köntösbe bújtatva. Varázsoljuk együtt egyedivé otthonod egyik legfontosabb helyiségét nemcsak csodaszép, de egyben praktikus konyhai üveg hátfal segítségével. Ha valami igazán frissre, lenyűgözőre és káprázatosra vágysz, ez a luxuskivitelű megoldás.

Egyedi és stílusos
megjelenés

a konyhában sem kell lemondanod róla

|

A hátfal fontos eleme a konyhának: olyan praktikus designelem, aminek nem kell unalmasnak lennie. Tarts lépést a design trendekkel: csempék helyett válassz inkább a szinte végtelen egyszínű konyhai üveg hátfal kínálatból. Ne feledd: ezek a tökéletesen átlátszó kristályüveg hátfalak Magyarországon kizárólag nálunk érhetők el.

Edzett üveg és speciális felületkezelés, a konyhádhoz, otthonodhoz és hozzád passzoló színben.

Színekben nem ismerünk tréfát

Rengeteg árnyalat közül választhatod ki azt az egyet, ami a konyhád ékköve lesz.

Éles kontrasztokra, dinamikus vagy épp ellenkezőleg: elegáns, nyugodt megjelenésre vágysz? Inspirációból nincs hiány, a konyha burkolat esetében sem. A konyhai hátfal méltó és hangsúlyos kiegészítője lehet a konyhabútor és a berendezési gépek megjelenésének

Modern és praktikus konyha burkolat, kompromisszumok nélkül

Nem kell választanod a design és a praktikum közül. A stílusodra szabott egyszínű konyhai üveg hátfal beépítésével többet kapsz, mint várnád.

Időtálló falpanel konyhába

Konyhai hátfalaink mindegyike 6 mm vastag, vasmentes, tökéletesen átlátszó edzett üvegből készül, vagyis teljesen hőállóak. Ennek köszönhetően nemcsak két konyhaszekrény között, hanem a gáztűzhely mögött is bírni fogja a kiképzést.

Tudtad? A vasmentes edzett üveg konyha burkolat a síküveg panelekhez képest 250%-kal nagyobb ellenállást tanúsít a karcolásokkal és más fizikai sérülésekkel szemben.

Tervezzük meg együtt – a felület nagyságától és a konnektorhelyek számától kezdve – álomkonyhád díszét, ami impozáns keretbe foglalja otthonod egyik legfontosabb helyiségét. Mert a látványos konyhai üveg hátfal legalább olyan fontos, mint amit körülölel.

Fontos infó tőlünk neked: az üvegpanelek front oldala speciális nanotechnológiás bevonattal rendelkezik. Ez és az üvegpanel többlépcsős edzési folyamata nemcsak antibakteriális felületté varázsolja a konyhai üveg hátfalad, de a falpanelre kerülő szennyeződések tisztán tartása is végtelenül leegyszerűsödik. Emellett se a penész, se más baktériumok nem tudnak lerakódni a felületen.

Stílusos konyhai üveg hátfal:
tervezzünk együtt

Elegáns, stílusos és fényes felületek várnak rád, ha az egyszínű konyhai üveg hátfal mellett teszed le a voksod. A lehetőségeknek csak a kreativitás és a képzeleted szabhat határt: egyedi konyhai üveg hátlapjainkkal segítünk megteremteni az álomkonyhád.

Stílusra és egy kis luxusra vágysz a konyhádban? Akkor a részletekért keresd szakértő kollégáinkat

inspiráció
nézz körül eddigi munkáink között

Amennyiben
nyomtatott üvegburkolat
érdekel, akkor azt itt érheted el

VEDD FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT!

Cím: Budapest

KÉRJ TŐLÜNK ÁRAJÁNLATOT MOST!

Scroll to Top