NYOMTATOTT
KONYHA HÁTFALAINK

LUXURY GLASS

Káprázatos, luxusmegjelenésű álomkonyha, azaz stílusos és modern kreativitás az ízlésedre szabva. Szeretnéd főzés vagy vacsora közben egy erdőben, esetleg a nagyvárosi dzsungelben érezni magad? Akkor varázsoljuk együtt egyedivé otthonod egyik legfontosabb helyiségét nyomtatott üveg konyhai hátfal segítségével. Garantáltan megtaláljuk a hozzád illő konyha burkolatot: közel 250 millió Luxury Glass minta közül választhatsz!

Az inspiráció
forrása

a nyomtatott üveg, mint stílusos designelem

|

A konyha burkolat fontos eleme minden konyhának: olyan praktikus designelem, aminek nem kell unalmasnak lennie. Az egyhangú és/vagy nehezen tisztán tartható csempék helyett válassz inkább a lenyűgöző nyomtatott üveg konyhai hátfal kínálatból. Kreatív önkifejezés luxuskivitelben.

Az edzett üveg és a speciális felületkezelés csak a kezdet: többmillió minta közül választhatod ki a neked tetszőt. Szívesen néznéd ebéd közben Párizs sziluettjét? Esetleg egy harmonikus tájképben vagy dinamikus hullámmintában gyönyörködnél?

Mintákban nem ismerünk tréfát

több mint 250 millió minta közül választhatod ki azt, ami a konyhád stílusodra és otthonodra szabott ékköve lesz.

Figyelemfelkeltő motívumokra, látványos sziluettekre vagy épp ellenkezőleg: elegáns, nyugodt megjelenésre vágysz? Luxury glass inspirációból nincs hiány, a nyomtatott üveg konyhai hátfal esetében sem.

Modern és praktikus konyha burkolat, kompromisszumok nélkül

A nyomtatott üveg esetében sem kell választanod a design és a praktikum közül. A konyhai falburkolatod egyszerre lesz egyedi, praktikus, strapabíró és persze csodaszép.

Időtálló nyomtatott üveg konyha burkolat

Nyomtatott üveg konyhai hátfalaink mindegyike 6 mm vastag edzett üvegből készül, vagyis teljesen hőállóak. Ennek köszönhetően nemcsak két konyhaszekrény között, hanem a gáztűzhely mögött is kiváló helye lesz.

Tudtad? A vasmentes edzett üveg a síküveg panelekhez képest 250%-kal nagyobb ellenállást tanúsít a karcolásokkal és más fizikai sérülésekkel szemben. Nincs ez másként akkor sem, ha nyomtatott üveg konyhai hátfal lel otthonra nálad.

Tervezzük meg együtt – a felület nagyságától és a konnektorhelyek számától kezdve – álomkonyhád díszét: a nyomtatott üveg – kerüljön bárhova – impozáns keretbe foglalja a konyhádat.

Fontos infó tőlünk neked: az üvegpanelek front oldala speciális nanotechnológiás bevonattal rendelkezik. Ez és az üvegpanel többlépcsős edzési folyamata nemcsak antibakteriális felületté varázsolja a konyhai üveg hátfalad, de a falpanelre kerülő szennyeződések tisztán tartása is végtelenül leegyszerűsödik. Emellett se a penész, se más baktériumok nem tudnak lerakódni a felületen.

Nyomtatott üveg, mint dekorelem
tervezzünk együtt

Elegáns és stílusos, minden képzeletet felülmúló felületek várnak rád, ha a nyomtatott üveg mellett teszed le a voksod. A lehetőségeknek csak a kreativitás és a képzeleted szabhat határt.

Egyedi konyhai üveg hátlapjainkkal segítünk megteremteni az álomkonyhád, de ezek a luxuskivitelezésű darabok akár önálló dekorfalként, térelválasztóként is szolgálhatnak. Tágítva a teret, átengedve a melengető napfényt és egyedi designnal dobva fel otthonod hangulatát

Stílusra és egy kis luxusra vágysz a konyhádban? Akkor a részletekért keresd szakértő kollégáinkat

inspiráció
nézz körül eddigi munkáink között

Amennyiben
más témájú üvegburkolat
érdekel, akkor azt itt érheted el

VEDD FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT!

Cím: Budapest

KÉRJ TŐLÜNK ÁRAJÁNLATOT MOST!

Scroll to Top